Yhteystiedot

FIN*WitSarin
Norjalaiset metsäkissat

Sari Witick
Englundinpolku 11
67410 Kokkola

Puh:0400 848423
sari.witick@anvianet.fi

lexus_teksti.jpg

lexus_nimi.jpg


 

[sukutaulu] [tuloksia] [kuvia]

Lexus on 11.12.2014 eläinlääkäri Outi Niemelän toimesta luokiteltu HCM negatiiviseksi. Lisäksi samalla määriteltiin veriryhmä ja FIV ja FeLV (negat.) Samalla otettiin poskisolunäyte/ verinäyte DNA-tutkimusta varten.

Tässä on kissa jota on kauan odotettu. Aluksi sanoin vitsillä että meille on syntynyt kissanpentu. Halusin nähdä Kimmon reagoinnin. Hämmästyin kun Kimmo olikin aivan innoissaan asiasta ja odotti pentua jopa enemmän kuin minä. Kyselin moneen kertaan että miten otat asian noin rennosti. Vastaus oli että kun se on niin hieno pentu, se on meille tarkoitettu. :)

Lexus muutti meille 5.4.2014 kasvattajien tuomana. Ferrari meni heti innoissaan kurnutellen tulokasta vastaan ja olisi halunnut leikkiä. Muut olivat hieman varovaisempia, kuitenkin uteliaita. Pientä vain aluksi jännitti uusi paikka ja yli-innokkaat uudet kissat. Pari ensimmäistä päivää Inkku murisi, mutta kolmantena päivänä kelkka kääntyi täydellisesti. Inkku alkoi hoitamaan pentua joka käänteessä. Pieni otti Allun keinoemokseen heti alusta saakka. Allu hoiti pientä aina siihen asti kunnes pieni yritti mennä nisälle. Siihen Allun huumori ei enää riittänyt.

Kun joku isoista kissoista kehräsi, kurnutti, naukaisi niin pieni oli heti paikalla puskemassa niitä. Todellä hellyttävä näky.
Sylissä Lexus ei viihtynyt alussa ollenkaan. Olin suorastaan kateellinen sen muille kissoille jakamasta huomiosta, jota ilman minä jäin. ;)
Kempeleen näyttelyn jälkeen Lexus muuttui täysin. Se alkoi hakeutumaan minun syliin. Siitä saakka se onkin viihtynyt sylissä useita kertoja päivässä. Tyttö kehrää koko ajan ja seuraa kaikkialle. Ei ole asiaa mihin se ei osallistuisi.

Ensimmäinen pesu oli pelottava. Piti itkeä ja täristä. Kuivaaminen oli kuitenkin helppoa ja mieluisaa. Lattialla piti vain pyöriä ja kehrätä. Olihan se niin monta kertaa nähnyt minun kuivaavan omia hiuksiani istuessaan vieressä.

Lexuksen luonne on kyllä mahtava. Erittäin kiltti kissa, mutta silti pieni kapinallinen. Kukaan aiemmista kissoista ei ole hyppinyt korkealle seinään ja tehnyt kynnenjälkiä tapetteihin tai repinyt tapettia (onneksi kuitenkin sohvan takaa). Nyt sekin on koettu, mutta eihän tuolle voi olla vihainen tai komentaa. :) Kerran se vain on pentu.  

arkihaaste-3-006.gif arkihaaste-3-009.gif
n 4 kk n. 4 kk
10461387_764884570200110_70.gif
Lexus Kempele 5.7.2014